Zorgverzekering

Voor de zorgverzekering werken we samen met de volgende verzekeraars:
- ONVZ
- De Amersfoortse
- CZ

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen we u steeds een produkt bieden met de juiste prijs- en prestatieverhouding. Welke verzekeraar het best bij u past is onder andere afhankelijk van:
- individueel of collectief
- gezinssamenstelling
- gewenste aanvullende verzekering
- overige persoonlijke wensen

België
Inwoners van Zeeuws-Vlaanderen hebben dikwijls de wens om zonder gezeur voor medische behandeling naar België te kunnen. ONVZ en De Amersfoortse hebben daar een zeer uitgebreide dekking voor, waarbij toestemming vooraf meestal niet nodig is. Ook CZ heeft mogelijkheden in België dat is dan wel beperkt tot een aantal met CZ samenwerkende zorgverleners. Tevens is toestemming vooraf veelal noodzakelijk.

Collectieve verzekering
Bij ONVZ, De Amersfoortse en CZ is collectieve verzekering via ons kantoor mogelijk. Dat kan voor ondernemers en hun gezinsleden. Ook werknemers en hun gezinsleden kunnen van de collectieve verzekering gebruik maken. Het voordeel van collectieve verzekering is dat er een korting wordt aangeboden. Die kan oplopen tot 10%. De juiste hoogte van de korting is afhankelijk van de verzekeraar en de omvang van uw bedrijf.

Meer informatie
Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.